Camping

Het Jagershof is een werkend agrarisch bedrijf. We verbouwen onder meer aardappelen, graan, vlas en graszaad. Deze gewassen staan in de zomermaanden vol in de bloei. Naast alpaca’s, ezeltjes, schapen en geitjes in de dierenweide hebben we geen vee. Geregeld hebben wij twee prachtige paarden in de wei staan en is onze boerderij een thuis voor verschillende vogels, zoals uilen, spechten, fazanten en reigers. Ook hebben wij geregeld konijntjes en andere gasten op bezoek.


De standplaatsen

Door de ruimte die de Zeeuws – Vlaamse polders bieden beschikt de camping over ruime standplaatsen. Zo hebben we plekken met beschutting tussen de bomen, plekken met uitzicht over de akkers en een aantal plaatsen waar u heerlijk van de avondzon kunt genieten. De standplaatsen zijn geschikt voor campers, caravans, busjes en tenten.


Sanitair

Minicamping Jagershof beschikt over net en hygiënisch sanitair. Er zijn twee ruime, comfortabele douches (geen muntsysteem) en twee nette toiletten op de camping. Er is een aparte stortplaats voor uw chemisch toilet. In de recreatieruimte vindt u twee keukenblokken waar u kunt afwassen, daarnaast hebben we een buiten spoelbak geschikt voor de afwas.


Recreatie

De camping beschikt over een voetbalveld met doel, professionele tafeltennis tafel, speelplaats voor kinderen en een gevarieerde dierenweide. Deze bestaat uit 2 alpaca’s, 2 ezels, 1 schaap en 2 geitjes. Visliefhebbers kunnen op tweehonderd meter van de camping – op ons eigen terrein – hun geluk beproeven. De Westerschelde ligt op een kleine twee kilometer van onze minicamping. Daarnaast kunt u eindeloos wandelen in de Zeeuwse polders of langs de Westerschelde.


Fietsenstalling

De minicamping beschikt over een overdekte fietsenstalling waar u uw fiets kunt opladen en stallen.

Contactgegevens

Familie Thomaes
Kaaidijk 1
4513 KC, Hoofdplaat
p.thomaes@planet.nl
(+31) (0) 117 348 519

Disclaimer Privacy Verklaring

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close